Emma Pleister Verkooppunt!

Het begon eigenlijk zo klein…

Sinds kort volg ik Daphne Deckers op Facebook. Emma 1

Zodoende zag ik haar bericht/reclame over Plak Een Pleister voor het Emma. Geïnteresseerd ging ik lezen. Ik dacht, ik koop wel voor €50. Kan ze altijd nog in de zomer gebruiken of vergeven aan klanten met kinderen. Є50 is een klein bedrag in het groot geheel wat ouders met zieke kinderen mee maken. Zoals vaker… alle beetjes helpt!

Dus klikte ik “bestellen”. Tot mijn verbazing kon ik maar 4 doosjes online bestellen. Dan maar via een verkooppunt in de buurt. Tja, blijkt deze verder weg en niet in een gebied waar ik kom. Poli-Zuid en de Gamma.

TEmma 3oen dacht ik… dan word ik toch zelf verkooppunt voor mijn directe omgeving! Een pleister past bij een praktijk voetverzorging en ik woon in een kinderrijke omgeving. Zo gedacht zo gedaan en ik ging opzoek naar de naam van de contactpersoon. Maar deze kon ik niet zo snel vinden. Het was toen dat ik dacht, dan maar een private message via Facebook aan Daphne Deckers. Binnen 24 uur had ik terugkoppeling en werd ik gebeld door de contactpersoon Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC. En nu ben ik verkooppunt van Emma Pleister!

Namens het Emma Kinderziekenhuis AMC hoop ik op positieve steun vanuit mijn omgeving. De toekomst van de kinderen zijn ook ons toekomst. Wij verzorgen de kinderen nu en zij verzorgen ons later.

TIP! Je kunt me altijd een WhatsApp of SMS sturen als je langs wil komen. Of bij het praktijk aanbellen als je met de hond gaat wandelen. #Schuytgraaf #CampusVeste #Arnhem

20131127_113326

Advertenties